Spletne tehnologije


V zadnjih desetih letih je internet močno napredoval, pojavila se je množica novih tehnologij in s tem zapletenih izrazov, prav zato je pomembno izbrati pravega ponudnika, ki nenehno sledi trendom in nadgrajuje lastno ponudbo rešitev. Dovolite nam, da Vam približamo spletni žargon.


Izgled in uporabnost Vaše spletne strani je pogojena s pravilno izbiro tehnologij in ker internet spremljamo že od samega začetka ter smo v tem času spoznali katere tehnologije delujejo in zagotavljajo zadovoljstvo naših strank, smo prepričani, da bomo za Vas izbrali pravo.

Kjer je le mogoče se opiramo na odprte standarde in aplikacije ( open source ), s katerimi gradimo lastne spletne rešitve. Ravno zaradi lastnega razvoja spletnih aplikacij, lahko našim strankam nudimo rešitve, ki so jim pisane na kožo.

Ne glede na to ali bi želeli postaviti lasten blog, intranet, ekstranet ali rss obveščanje, se lahko brez skrbi obrnete na nas. Naše spletne strani delujejo v vseh glavnih brskalnikih, tako da vedno dosegamo pravilno prikazovanje spletnih strani.

"blog, rss, cms, splet 2.0, ajax"

spoznamo se na kratice

Editor d.o.o.
Velika pot 29
5250 Solkan
Slovenija
Uprava:
+386 (0) 82 001 770

Produkcija:
+386 (0) 82 001 774