BISoN družabni intranet


Rešitev za interno komuniciranje podjetij, razvita v Sloveniji
BISoN predstavlja novo generacijo intranet poslovnih portalov, ki se uporabljajo prvenstveno za interno komuniciranje v podjetju. Rešitev je primerna za srednja in velika podjetja, ki želijo poenostaviti ter okrepiti dejavnost internega komuniciranja in obveščanja.
 

Osnovni izziv sodobnega internega komuniciranja

Ena ključnih težav v večjih podjetjih je pravilno in pravočasno informiranje zaposlenih. Večina obstoječih intranet portalov je v osnovi zastarelih, saj omogočajo zgolj enostransko distribucijo statičnih informacij. Interna glasila ne nudijo dovolj ažurnih informacij o dogajanju v podjetju in niti ne možnosti reagiranja na vsebine. Objave na oglasnih deskah pa niso dovolj vidne. Zato večina podjetji danes sploh ne ve ali določene informacije sploh dosežejo zaposlene. Še težje je informacije pravilno prenašati v večjezičnih organizacijah, ki so razpršene na več lokacijah.

Kako deluje BISoN?

Osnovni komunikacijski del aplikacije je modeliran po vzoru družabnih omrežij: uredniki internega portala imajo možnost objavljati vsebine, galerije ter videoposnetke, zaposleni pa lahko objavljene vsebine komentirajo ter všečkajo. Objave je mogoče enostavno prevajati v več jezikov ter objavljati v različne skupnosti, tako da se vedno vsakemu zaposlenemu prikaže ustrezna vsebina glede na njihove nastavitve, objave pa je mogoče tudi časovno planirati.

Preko AD (Active Directory) integracije in SSO (Single Sign On) sistema ima vsak zaposleni takoj na voljo sebi prilagojeni profil. Zaposleni so enostavno vključeni v dogajanje znotraj podjetja, vsak zaposleni pa lahko izraža svoje mnenje o posameznem dogodku ali vsebini. Na takšen način gradimo pripadnost in povezujemo zaposlene s podjetjem. Platforma spodbuja demokratizacijo, funkcije družabnih omrežij pa omogočajo igrifikacijo delovnega mesta.

Komu je BISoN namenjen?

BISoN je še posebej primeren za podjetja, ki so fizično razdrobljena v več poslovnih enot ali celo držav. Omogoča večjezično komuniciranje in segmentiranje komunikacije glede na poslovalnice ali državo, predvsem pa bo olajšal pretok informacij v podjetjih z več kot 50 zaposlenimi.

Kaj omogoča BISoN?

BISoN primarno rešuje problematiko internega komuniciranja znotraj podjetja. Vendar to ni vse. Na voljo so še funkcionalnosti, ki lajšajo vsakodnevno interno poslovanje in so sestavni del klasičnih intranet portalov. Rezervacijski moduli omogočajo pregledno rezervacijo in upravljanje sejnih sob, voznega parka, interne knjižnice, počitniških kapacitet, letalskih vozovnic, dogodkov itd... Intranet portal pa vsebuje tudi rešitve, ki lajšajo vsakodnevno organizacijo dela kot npr. prikaz lokalnega vremena, pregleden imenik zaposlenih povezan z AD, skupni koledarski vmesnik, galerije dogodkov, distribucija dokumentov zaposlenim in še veliko več.

Sistem je podprt s sodobnimi tehnološkimi rešitvami kot npr. Active Directory dostop, integracija s Sharepoint-om, semantični iskalnik po vseh vsebinah, možnost prikazovanja vsebin na TV prikazovalnikih, razvili pa smo tudi posebno mobilno Android aplikacijo za dostop zaposlenim brez računalnika itd.

Izboljšate interno komunikacijo vaših zaposlenih!

BISoN se lahko namesti na vaši infrastrukturi ali se odločite za model v privatnem oblaku. Za več informacij nas kontaktirajte na 082 001 771 (Tomaž Jug) ali nam pišite na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM# 

Za več informacij in ponudbo izpolnite spodnji obrazec:

 
...


Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#
ali na telefon 08 2001 770.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene