Božička smo pocukali za brado


Preverite naše letošnje praznično sporočilo in voščilo pravega Božička.
Ob iztekajočem se letu in pričakovanju novega je čas, ko drug drugemu zaželimo dobro leto. V letu 2024 Editor obeležuje že 20. obletnico poslovanja.

Zato smo še toliko bolj hvaležni, da lahko vračamo dobro v našo lokalno skupnost. Že šesto leto zapored namreč s skupino solkanskih visokotehnoloških podjetij stopamo skupaj in sredstva, ki bi jih sicer namenili za darila poslovnim partnerjem, doniramo.

Letos smo sredstva namenili dvem prejemnikom:

  • Zavodu Karitas Samarijan, ki bo sredstva uporabil za opremo prostorov ter za izvedbo kulturno ustvarjalnih delavnic in delavnic za podporo v gibanju; ter
  • Osnovni šoli Solkan, ki bo s sredstvi opravila nakup 3D tiskalnikov in opreme za razvoj znanja na področju sodobnih tehnologij, kar bo pripomoglo pri razvijanju znanja učencev OŠ Solkan na sodobnih tehnoloških procesih.

S tem voščilom vas vključujemo v zgodbo, v kateri solkanska podjetja vsako leto s skupno gesto vračamo dobro v lokalno okolje.

Hvala, ker ste že 20 let del naše zgodbe tudi vi!

Želimo vam mirne in lepe praznične dni, osebno srečo, zdravje in srečno Novo leto 2024.
vaša ekipa Editor

z vami že 20 let


cristmass card

Kristina Jug

Vodja marketinga
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene