Editor je postal Odoo Gold Partner


V zadnjih letih smo na Editorju organizirali res top ekipo za razvoj rešitev na #Odoo in v torek, 16.05.2023 smo dosegli pomemben mejnik v zgodovini našega podjetja.

Editor d.o.o. je postal Odoo Zlati (Gold) partner in se tako pridružil 7% najboljših Odoo partnerjev na svetu!


odoo gold partner 550px


In ne samo to, naši strokovnjaki so certificirani za Odoo v12, v13, v14, v15 in v16, kar je dokaz naše predanosti in vlaganja v poznavanje Odoo-ja.


ODOO12 16CERT 800pxNaš partnerski status kot tudi naše reference s področja Odoo lahko preverite na Odoo Resellers strani >


Odoo je vodilni odprtokodni CRM ERP, ki podpira vse vidike poslovanja enega podjetja. Je torej CRM informacijski sistem za podporo prodaji.

V Editorju že 10 let razvijamo Odoo rešitve, prilagojene za slovenski trg in slovensko zakonodajo, kot npr. davčna blagajna, potni nalogi, e-računi in avansi.Tomaž Jug

Zgodba Tomaža Juga, direktorja spletne agencije Editor, je še ena prepričljiva zgodba o tem, kaj se zgodi, ko se združijo prirojen talent, strastno zanimanje, vztrajnost, marljivost ter zaupanje. Uresničijo se sanje. Resničnost pa lahko postane celo še boljša od sanj, če je v igri še prava mera podjetnosti ter sposobnost zaznavanja in izkoriščanja pravih priložnosti.
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene