Editor prejel 2 priznanji za najboljše inovacije Severno Primorske gospodarske zbornice 2022


Srebrno priznanje in Priznanje Inovacijski izziv 2022 smo prejeli za produkt BISoN.
V sredo, 15.06.2022 je GZS Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica podelila priznanja najboljšim inovatorjem v regiji. Podelili so 5 zlatih, 11 srebrnih in 3 bronasta priznanja.

S ponosom sporočamo, da smo tudi v družbi Editor osvojili 2 nagradi za produkt BISoN, družabni intranet portal za podjetja, in sicer SREBRNO PRIZNANJE in Priznanje Inovacijski izziv 2022 »Z inovacijami presegamo meje« za najboljše inovacije Severno Primorske gospodarske zbornice 2022.

To je že tretje priznanje za inovacije, ki ga je Editor prejel za svoje inovativne produkte.

20220615 175047

Kaj je BISoN?


BISoN predstavlja novo generacijo intranet poslovnih portalov, ki izboljšujejo interno komuniciranje v podjetju. Rešitev, razvita v Sloveniji, z edinstvenimi funkcijami pripomore k boljši izmenjavi informacij znotraj podjetja ter povezovanju zaposlenih. Spletna in mobilna aplikacija omogoča enostavno informiranje tako v majhnih podjetjih kot tudi v razpršenih mednarodnih korporacijah, informacije pa je mogoče enostavno deliti v več jezikih. Moderne spletne tehnologije tako presegajo meje fizičnih lokacij in omogočajo povezovanje podjetja in zaposlenih na spletu, tudi pri delu od doma.

Rešitev je primerna za srednja in velika podjetja, ki želijo poenostaviti ter okrepiti dejavnost internega komuniciranja in obveščanja.  

Več informacij: BISoN.cloud

Več o razpisu in prejemnikih nagrad preberite na strani GZS tukaj.

Kristina Jug

Vodja marketinga
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene