Gostovanje spletnih strani


V Editorju vam ponujamo brezkompromisno zanesljivost naših storitev. Stranke gostujejo na naših sodobnih HP-jevih strežnikih, postavljenih v središču slovenske optične hrbtenice v Ljubljani.
Center je opremljen z neprekinjenim napajanjem, protipožarno zaščito, dvignjenim podom in zmogljivim klimatizacijskim sistemom. Zagotavljamo vam zaupnost vaših podatkov, saj je dostop do strežnikov omejen samo na pooblaščene sistemske administratorje.

Na razpolago imamo tudi dodatne lokacije, ki lahko delujejo v sinergiji. Na strežnikih vedno deluje najnovejša različica operacijskega sistema Linux, ekipa strokovnjakov pa skrbi za redno posodabljanje vseh varnostnih popravkov. Ker so strežniki namenjeni izključno našim strankam, ni nevarnosti, da bi prišlo do zlorab sistema, ali do počasnega delovanja zaradi nepreverjenih programov

Naš sodoben 24-urni sistem nadzora delovanja strežnikov in celodnevna pripravljenost administratorjev, vam zagotavljata zanesljivo in vestno delovanje vaših spletnih strani in elektronske pošte. Naša prednost pred nizkocenovnimi ponudniki je nadgrajena z neprekinjenim nadzorom obremenitve in delovanja naših strežnikov, kar nam omogoča, da vam nudimo še bolj zanesljivo in hitrejše delovanje vaših dinamičnih spletnih strani.


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene