Mobilne spletne strani


Že od pojave prvih pametnih mobilnih naprav se ukvarjamo z razvojem mobilnih spletnih rešitev na osnovi HTML5 tehnologije.
Svet se neprestano spreminja, tako kot navade vaših kupcev. Statistike nam kažejo da v določenih branžah večina obiska spletnih strani prihaja iz mobilnih naprav. To pomeni da spletne strani, ki so bile izdelane pred nekaj leti, ne nudijo več optimalne izkušnje vsem vašim obiskovalcem. Zato v Editorju ponujamo več možnosti, kako omogočiti vašim obiskovalcem prijetno mobilno izkušnjo:

1. Razvoj ločene mobilne različice strani

V kolikor ste pred kratkim prenavljali vašo spletno podobo in menite da ni še prišel čas za celovito prenovo, vam lahko razvijemo mobilno različico vašega spletnega mesta, ki ustreza vsem sodobnim standardom, prikaže pa se samo uporabnikom, ki prihajajo iz mobilnih naprav. Mobilna stran lahko črpa podatke iz vašega spletnega mesta, tako da ni potrebe po dvojnem urejanju vsebin, kljub temu pa lahko določene vsebine še vedno ločeno urejate s pomočjo myPortal2 CMS sistema.

2. Razvoj "responsive" spletnega mesta

Če ste v fazi prenove celotnega spletnega mesta, je najbolj smiselna pot ta, da se spletno mesto zna samodejno prilagajati različnim napravam in resolucijam z uporabo ti. responsive tehnologije oziroma s pristopi fluidnega oblikovanja spletnih mest. Na takšen način zadovoljimo celotno paleto obiskovalcev z enim samim, tehnološko dovršenim spletnim mestom.

3. Razvoj mobilnih spletnih aplikacij

Določeni poslovni modeli so vezani na pogosto uporabo spletnih vsebin preko mobilnih naprav, v tem primeru je smiseln razvoj mobilne aplikacije, ki se namesti neposredno na mobilno napravo ( tablico, telefon ) uporabnika. Na tam področju obstaja vrsta različnih pristopov, ki ponujajo tako različne prednosti, kot slabosti. V našem podjetju smo se odločili za razvoj rešitev na podlagi uveljavljenih HTML5 standardov, ter tako z enim samim razvojem dosežemo vse proizvajalce mobilnih platform (Apple, Android, Microsoft). S pomočjo IBM WorkLight tehnologije pa nudimo vse prednosti nativnih aplikacij, ter zadovoljujemo vrsto poslovnih zahtev kot so varnost, nadgradnje itd...


Za več informacij in ponudbo izpolnite obrazec:

...


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene