Obvestilo za naročnike - Nov strežnik za spletno pošto


Spoštovanje naročnike in uporabnike storitve spletne pošte obveščamo, da smo nadgradili strežnik in vmesnik za spletno pošto. Preberite, kaj morate vedeti!
Zaradi zagotavljanja večje varnosti vaših podatkov na poštnem strežniku, smo prešli na nov strežnik in vmesnik za spletno pošto.

Novi poštni strežnik je še hitrejši in varnejši, a za zagotavljanje varnega delovanja boste mogoče morali posodobiti vaše nastavitve v poštnem odjemalcu (Outlook, Thunderbird,...).
To predvsem velja za uporabnike, ki imate e-poštne predale nastavljene na POP3 z zastarelimi nastavitvami.

V kolikor v poštni predal ne prejemate sporočil, prosimo preverite vaše nastavitve in posodobite na takšen način kot prikazuje slika:

o4


Kot vedno lahko delovanje vašega poštnega predala preverite tako, da obiščite povezavo mail.editor.si in vpišete vaše uporabniško ime in geslo.

V kolikor imate težave pri novih nastavitvah, pa nam to prosim sporočite na telefonsko številko 082 001 770.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene