Obvestilo za naročnike - spremembe cen skrbniških paketov


Skladno z našimi pogoji poslovanja vas obveščamo, da bodo s 01.01.2022 začeli veljati novi ceniki naših skrbniških paketov, vzdrževalnih pogodb in nekaterih drugih storitev.
Na Editorju neprestano stremimo k temu, da nudimo cenovno konkurenčne rešitve spletnega poslovanja, zato že več let nismo spremenili cenikov naših rešitev. Trenutne razmere na trgu pa silijo tudi nas v prilagoditev cen določenih storitev.

Skladno z našimi pogoji poslovanja vas obveščamo, da bodo s 01.01.2022 začeli veljati novi ceniki naših skrbniških paketov, vzdrževalnih pogodb in nekaterih drugih storitev.

Posodobljeni ceniki za leto 2022 so vam na voljo tukaj:


Brezplačni Editor SSL certifikati

Hkrati pa ob spremembi cenikov ukinjamo zaračunavanje Editor SSL certifikatov vsem strankam na skrbniških paketih. To pomeni, da vam bomo lahko nudili boljšo storitev kot Let's Encrypt po novem brezplačno.

Blokirajte cene za 6 ali 12 mesecev

Kljub temu, da se cene v letu 2022 spreminjajo, vam nudimo še vedno možnost, da si zagotovite vaše trenutne cene tudi v prihodnjem letu, in sicer tako, da čimprej zakupite ali podaljšate storitev vašega skrbništva ali vzdrževanja za 6 oz. 12 mesecev vnaprej ter si ob tem zagotovite še dodatni popust.

Časa imate do konca decembra, o podrobnostih se lahko pozanimate na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM# oziroma po telefonu 082/001-770.

Na Editorju se bomo še naprej trudili, da bo vaše spletno poslovanje varno in brezskrbno. Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo.

Tomaž Jug

Zgodba Tomaža Juga, direktorja spletne agencije Editor, je še ena prepričljiva zgodba o tem, kaj se zgodi, ko se združijo prirojen talent, strastno zanimanje, vztrajnost, marljivost ter zaupanje. Uresničijo se sanje. Resničnost pa lahko postane celo še boljša od sanj, če je v igri še prava mera podjetnosti ter sposobnost zaznavanja in izkoriščanja pravih priložnosti.
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene