Obvestilo za naročnike - spremembe cen skrbniških paketov


Skladno z našimi pogoji poslovanja vas obveščamo, da bodo s 01.01.2023 začeli veljati novi ceniki naših skrbniških paketov, vzdrževalnih pogodb in nekaterih drugih storitev.
na Editorju že 20 let stremimo k temu, da nudimo konkurenčne rešitve na področju spletnega poslovanja, zato našo ponudbo neprestano dopolnjujemo in prilagajamo tržnim razmeram.

Skladno z našimi pogoji poslovanja vas tako obveščamo, da bodo s 01.01.2023 začeli veljati novi ceniki naših skrbniških paketov, vzdrževalnih pogodb in nekaterih drugih storitev.

Prav tako smo posodobili pogoje poslovanja v skrbniškem sistemu, ki natančneje urejajo pravila potrjevanja naročil po elektronski poti.

Posodobljeni ceniki za leto 2023 so vam na voljo tukaj:


V kolikor se s spremembami ne strinjate, imate skladno z našimi pogoji poslovanja 30 dni časa, da od pogodbe odstopite ali spremenite paket, brez stroškov ali posledic. Za vsa morebitna pojasnila smo vam na voljo a #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM# oziroma po telefonu 082/001-770.

Na Editorju se bomo še naprej trudili, da bo vaše spletno poslovanje varno in brezskrbno.

Tomaž Jug

Zgodba Tomaža Juga, direktorja spletne agencije Editor, je še ena prepričljiva zgodba o tem, kaj se zgodi, ko se združijo prirojen talent, strastno zanimanje, vztrajnost, marljivost ter zaupanje. Uresničijo se sanje. Resničnost pa lahko postane celo še boljša od sanj, če je v igri še prava mera podjetnosti ter sposobnost zaznavanja in izkoriščanja pravih priložnosti.
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene