Odoo Roadshow Ljubljana


Prejšnji teden se je v Ljubljani odvil že tradicionalni Odoo Roadshow.
Prejšnji teden se je v Ljubljani odvil že tradicionalni Odoo Roadshow Ljubljana 2024.

Na dogodku smo se ponovno srečali ljubitelji Odoo-ja in pogledali kako izgleda in deluje najnovejši Odoo v17. Zbralo se nas je preko 150, kar je dokaz da Odoo postaja tudi v Sloveniji čedalje bolj priljubljen.

Po zanimivi predstavitvi je sledila še zanimiva okrogla miza z našim direktorjem Tomažem Jugom, nakar smo se podružili še ob pogostitvi skupaj s predstavniki ostalih slovenskih Odoo partnerjev.

Odoo je CRM ERP, ki podpira vse vidike poslovanja enega podjetja. Je torej CRM informacijski sistem za podporo prodaji.

V Editorju že 11 let razvijamo Odoo rešitve, prilagojene za slovenski trg in slovensko zakonodajo, kot npr. davčna blagajna, potni nalogi, e-računi in avansi in smo uradni Odoo partner za Slovenijo.

Spoznaj Odoo!

odoo roadshow 2024 3

Tomaž Jug

Zgodba Tomaža Juga, direktorja spletne agencije Editor, je še ena prepričljiva zgodba o tem, kaj se zgodi, ko se združijo prirojen talent, strastno zanimanje, vztrajnost, marljivost ter zaupanje. Uresničijo se sanje. Resničnost pa lahko postane celo še boljša od sanj, če je v igri še prava mera podjetnosti ter sposobnost zaznavanja in izkoriščanja pravih priložnosti.
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene