Oglaševanje na družabnih omrežjih


Z rastjo priljubljenosti uporabe družabnih omrežjih, narašča tudi borba za vidnost sporočil. Prostor, ki je na voljo, je namreč omejen in zato dragocen. Kdo bo videl vaše sporočilo je zato vedno bolj odvisno od tega, koliko ste zanj pripravljeni plačati.
Družabna omrežja se tega vedno bolj zavedajo, zato je na voljo vedno več opcij plačanega razširjanja informacij do uporabnikov tudi na družabnih omrežjih.

Najbolj znano družabno omrežje Facebook nudi oglaševanje že vrsto let, pridružili pa so se mu tudi drugi, kot npr. Instagram, LinkedIn in Twitter.

Oglaševanje na družabnih omrežjih lahko izkoristimo za povečanje dosega uporabnikov za posamezna sporočila, promocijo našega profila in nabiranje sledilcev, prav tako pa lahko oglašujemo naše storitve oz. izdelke na spletni strani.

Oglaševanje na družabnih omrežjih omogoča zelo natančno določimo ciljno publiko (npr. samo uporabnike, ki so stari 25-50 let in so v izobraževalnem sistemu; ali zgolj mlade podjetnike itd...).  Oglaševanje je tudi zelo transparentno, saj dobite točno poročilo, kam je šel vaš denar in kakšni so bili rezultati (koliko všečkov je oglaševanje generiralo, koliko akcij, ipd.)

Si želite, da vaše sporočilo doseže VEČ uporabnikov?


Pokličite nas na 082 001 793 ali pišite na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene