Poleti uredite spletne strani


Redno posodobljena spletna stran vam prinaša obiskovalce, posel in nenazadnje, tudi boljše rangiranje na iskalnikih!
Nekateri ste polni pričakovanja in načrtov za vaše prihajajoče počitnice in zaslužen oddih, nekateri pa ste že nazaj polni energije in novih idej.

Pisarne so tišje kot navadno, telefoni ne bodo vsak čas pregoreli, vaše stranke so na dopustih, vi pa imate več miru, da poskrbite za zadeve, ki čez leto težko pridejo na vrsto. Recimo, vaša spletna stran.

Priznajte, velikokrat med letom pomislite “joj, moram posodobiti spletno stran, res je že zastarela” ali “to bi bilo fino objaviti na spletu, ampak preprosto nimam časa!”

Spletna stran s starimi informacijami in novicami iz lanskega poletja pač ne deluje v redu, saj bo marsikateri obiskovalec pomislil, da mogoče pa celo ne poslujete več, ko pa imate tako stare novice!

Redno posodobljena spletna stran vam prinaša obiskovalce, posel in nenazadnje, tudi boljše rangiranje na iskalnikih! Namreč, tudi iskalniki smatrajo, da zastarela stran ni več aktualna, in jo kmalu pomaknejo nižje po pozicijah.

Ne dovolite, da vas povozi čas.

Poletje je idealen čas, da uredite vaše strani, še preden se vsi vrnejo z dopustov in vam ponovno zmanjka časa!

Verjamemo, da tudi vi kdaj ob tem pomislite “bomo septembra, ko bodo dopusti mimo”. Vendar je to velikokrat napačna odločitev.

Računajte namreč, da celoten proces izdelave spletne strani, od prve zamisli, sestanka in oblikovne ideje do priprave besedil in končne objave strani, lahko traja tudi mesec ali dva. Torej bo, preden bo vaša čudovita nova spletna stran objavljena, lahko hitro oktober ali november.... in spet bodo prazniki pred vrati, vi pa boste zamudili možnosti prodaje (priložnost zamujena, pa se ne vrne nobena!).

Poleti pa imamo tudi spletne agencije nekoliko več možnosti, da se vam bolje posvetimo, saj so tudi naše stranke na dopustih in telefoni zvonijo za odtenek manj pogosto :) 
Ko se septembra vsi vrnejo polni novih idej, pa smo ponovno polno zasedeni, čakalne dobe se takrat podaljšajo in vaš spletni projekt bo namesto septembra lahko žal na vrsti šele kasneje.

Bodite drugačni in pričakajte september pripravljeni!

Hitro preverite naše reference in nas pokličite na 082 001 770 ali nam pišite na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#, da skupaj čez poletje pripravimo vašo stran. 

Septembra pa se boste vi lahko – namesto s spletno stranjo – ukvarjali izključno z vašim poslom.

Kristina Jug

Vodja marketinga
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene