Poslovno spletno skrbništvo


Spletni marketing obsega številne storitve in le skupek teh nam lahko da resnično dobre rezultate. Zato je edino smiselno, da tudi ponudbo prilagodimo celovito, da vam lahko ponudimo optimalno storitev.
Vsi se zavedamo, da je spletni nastop danes nepogrešljiv, vendar nam za to področje večinoma primanjkuje časa, pa tudi (in predvsem) znanja. Spletni marketing je obsežen in težko je voditi svoje podjetje, poleg tega pa vedeti še za vse nove trende, nova družabna omrežja, nove pristope.

Predstavljajte si torej, da imate na voljo spletnega strokovnjaka, ki odlično pozna področja spletnega marketinga: mailing komunikacijo, optimizacijo za iskalnike, Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, priljubljena spletna omrežja... in tudi urejanje spletnih strani in dobre prakse.

Še več, strokovnjaka, ki je v stalnem stiku z vami in ki pozna vaš posel, vaše kupce in dinamiko vašega poslovanja.

Predstavljamo vam našo premium VIP storitev


VIP skrbništvo vam omogoča, da od svojega osebnega spletnega skrbnika dobite še več

In v tem je razlika, ali boste imeli povprečen ali vrhunski spletni nastop. Vaš skrbnik skrbnik vam lahko pomaga stopiti korak dlje.


5 razlogov ZA VIP skrbništvo!


VIP skrbništvo vam nudi:
  1. Kakovostne konvergenčne storitve spleta, marketinga in multimedije
  2. Vedno na tekočem s trendi in priporočili spletne industrije
  3. Odlična in hitra komunikacija z izvajalci
  4. Nižji stroški od redne zaposlitve
  5. Visoka strokovnost in kakovost skrbnika

Smo vam vzbudili zanimanje?


Verjamemo, da je težko nekomu predati v upravljanje vašo spletno prisotnost. Konec koncev je to vaš projekt in vaš posel. Zato je toliko bolj pomembno, da sodelujete z nekom, ki mu zaupate, in ki bo vaše ideje in želje uspešno predstavil na spletu.

Editor ima dolgoletne izkušnje vodenja spletne prisotnosti podjetij. Zaupajo nam številna mala in velika podjetja – preverite naše reference.

Za vsa vprašanja pa smo vam seveda na voljo na telefonski številki 082 001 793 ali na e-mail #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#.

Se dobimo na kavi?


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene