Prihaja novi DDV, posodobite spletne strani!


S 01. julijem začneta veljati novi stopnji DDV. Vaše spletne strani morate pravočasno ustrezno posodobiti!
S 01. julijem začneta veljati novi stopnji DDV in sicer se splošna stopnja zviša  z današnjih 20% na 22% in znižana stopnja iz 8,5% na 9,5%. 

Temu primerno moramo podjetja prilagoditi naše poslovanje. To vključuje tudi objavo stopnje DDV na spletnih straneh. 

Podjetja, ki imate na spletnih straneh navedene cene in stopnje ter zneske DDV morate le-te do 01.julija 2013 ustrezno popraviti. 

Naši poslovni partnerji, ki uporabljajo CMS myPortal lahko običajne spletne vsebine spreminjajo v okviru uporabniškega vmesnika myPortal ter si samostojno prilagajajo spletne vsebine.


Lastniki spletnih trgovin pozor

Vsem, ki imate pri nas v skrbništvu spletno trgovino bomo prehod na nove stopnje DDV uredili v okviru skrbniških pogodb, kot smo to storili ob spremembi zakonodaje glede piškotkov. 

Tekom prihodnjih dni vas bo kontaktiral eden od naših projektnih svetovalcev ter se z vami dogovoril o načinu prehoda na novo stopnjo DDV. Za prilagoditev se bodo koristile skrbniške ure v obsegu, ki bo potreben za vašo trgovino, saj bomo vsak primer obravnavali individualno. 

Na podlagi dogovora bomo s 01. julijem 2013 na vaši spletni trgovini zagnali sistemsko rešitev, ki bo izvedla avtomatski prehod na novo stopnjo DDV, oziroma primerno alternativno rešitev, ki bo poskrbela, da bo vaša stran s 01. julijem prilagojena novi zakonodaji. Na takšen način vam bomo zagotovili nemoteno delovanje vaše spletne trgovine. 

V primeru vprašanj ali dodatnih informacij, nas prosimo, kontaktirajte na 082 001 770 ali #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene