Registracija mednarodnih domen


Domena je vaš unikaten spletni naslov s katerim sporočate vašim potencialnim kupcem kje natančno si lahko ogledajo vašo spletno stran ali dostopajo do spletnih aplikacij kot je Edinet B2B poslovna aplikacija.
Domene se danes uporabljajo pri vsakodnevni komunikaciji s strankami in partnerji saj so naslov do vaše spletne predstavitve in nosilec vaših e-poštnih naslovov. Tudi v postopku optimizacije za spletne iskalnike je domena eden izmed faktorjev uspeha. Vsekakor pa je potrebno, da je domena prijazna v vsakdanji rabi. Enostavna za si zapomniti in preprosta za sporočanje tudi v telefonskem pogovoru. Pomislite kolikokrat preko telefona sporočite vaš e-poštni naslov. V primeru kompleksne domene je izkušnja vaših kupcev lahko slabša kot si želite.
  • .com, .net, .org (priljubljene mednarodne domene)
  • .eu (domene namenjene evropskim dejavnostim)
  • .tv (domene namenjene spletni televiziji)
  • .ws, .biz, .info, .cc
  •  in druge


Pomembno ob naročilu!
Naročilo domene je stalno in velja do pisnega preklica ali spremembe. Domeno se podaljšuje letno, pred samim potekom veljavnosti. Ob naročilu storitev naročnik prejme predračun, ki ga mora pravočasno poravnati. Domene registriramo in podaljšujemo na podlagi prejetega plačila s strani naročnika. Naročnik lahko odpove obstoječo domeno najmanj 30 dni pred potekom veljavnosti z odpovedjo v pisni obliki. Naročniku, ki pravočasno ne poravna plačila storitve podaljšanja domene, le-ta poteče. Z naročilom storitev naročnik izjavlja, da je seznanjen s temi pogoji dela ter se z njimi strinja.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene