Registracija .si domene


Domena je spletni naslov vašega podjetja, produkta, storitve,... Celovito premišljen naslov omogoča vašo hitro razpoznavnost na svetovnem spletu.
Domene se danes uporabljajo pri vsakodnevni komunikaciji s strankami in partnerji, zato je izbor agencije, ki Vam zna svetovati in zagotoviti najprimernejše domene za Vašo dejavnost, izrednega pomena. V Editorju svojim strankam nudimo registracijo in podaljšanje širokega nabora tako slovenskih kot tujih domen:
  • .si ( slovenske domene )
  • .com, .net, .org ( priljubljene mednarodne domene )
  • .eu ( domene namenjene evropskim dejavnostim )
  • .tv ( domene namenjene spletni televiziji )
  • .ws, .biz, .info, .cc itd...

Po želji, dogovoru in zmožnostih, Vam priskrbimo tudi registracijo drugih tujih domen.

Registracija .si domen


Splošni pogoji in pravila za registracijo .si domen:
  • https://www.register.si/domene/splosno/pogoji-in-pravila-registracije/

Za nosilce .si domen:
  1. Obrazec za zamenjavo registrarja (pdf, docx)
  2. Prenos domene na drugega nosilca – izpolni bodoči nosilec (pdf, docx)
  3. Prenos domene na drugega nosilca – izpolni trenutni nosilec (pdf, docx)
  4. Izbris domene (pdfdocx)

Pomembno ob naročilu!
Naročilo je stalno in velja do pisnega preklica ali spremembe. Domeno se podaljšuje letno, pred samim potekom veljavnosti. Ob naročilu storitev naročnik prejme predračun, ki ga mora pravočasno poravnati. Domene registriramo in podaljšujemo na podlagi prejetega plačila s strani naročnika. Naročnik lahko odpove obstoječo domeno, vendar mora to storiti najmanj 30 dni pred potekom veljavnosti, odpoved pa mora biti podana v pisni obliki. V nasprotnem primeru si izvajalec pridržuje pravico naročniku obračunati strošek podaljšanja domene in morebitne druge stroške. Naročniku, ki ne pravočasno poskrbi za plačilo storitve podaljšanja domene, le-ta poteče, po poteku pa je lahko cena ponovnega podaljšanja domene višja od redne cene, kar je odvisno od tipa domene (.eu,...) - za točno ceno nas povprašajte! Z naročilom storitev naročnik izjavlja, da je seznanjen s temi pogoji dela ter se z njimi strinja.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene