Spletna prodaja


Spletna prodaja je postala nepogrešljiv del poslovanja vsakega podjetja. Naj si bo prodaja končnim kupcem, kot prodaja med podjetji, lahko le-ta pomeni ključni faktor uspešnosti vašega poslovanja.

Kje vam lahko pomagamo? 

Družba Editor je omogočila zagon sodobne spletne prodaje že veliko podjetjem, v tem času pa smo si nabrali ključne kompetence, ki nam omogočajo snovanje vaše prodajne strategije na spletu. Spletna prodaja je veliko več kot samo izdelava spletne trgovine. Brez lastne spletne trgovine spletna prodaja seveda ni možna, ampak naše delo se tu komaj začne. Pomagamo in svetujemo vam v vseh fazah postavitve vaše spletne prodaje, od uporabniške izkušnje, do oblikovanja, programiranja in povezovanja različnih podatkov zbirk, do optimizacije vidikov logistike in človeških virov pri spletni prodaji. Vse te procese podpremo s spletnimi in mobilnimi rešitvami, tako da postane spletna prodaja resnično del vašega poslovanja.


Programske rešitve

V Editorju uporabljamo preizkušene rešitve, ki so bodisi plod lastnega razvoja ali imajo korenine v odprtokodnih gibanjih. To nam omogoča, da lahko ponudimo rešitve, ki so po eni strani sodobne in preizkušene, po drugi pa stroškovno učinkovite, saj niso vezane na drage licenčnine konkurenčnih ponudnikov. Naš cilj je ustvariti prodajno platformo, ki dolgoročno ne ustvarja nepotrebnih stroškov.
 
 • myPortal2 CMS je osnovna platforma, na kateri tečejo vse naše B2C spletne trgovine. Je plod več kot 10 let razvoja našega razvojnega oddelka in ima že več kot 400 namestitev v več državah. MyPortal2 vam omogoča samostojno upravljanje z vsemi vidiki vaše spletne prodaje, od izdelkov, akcij, paketnih ponudb do naročil in kupcev, ter seveda vseh prodajnih besedil. Z myPortal 2 CMS sistemom vašo spletno trgovino resnično upravljate sami, brez nobenih omejitev.
   
 • Edinet je produkt namenjen B2B spletni prodaji, ki vam preko povezave z vašim informacijskim sistemom, omogoča hitro in kakovostno postavitev B2B spletne trgovine. Edinet je direktno povezljiv tudi z myPortal2 CMS rešitvijo, kar omogoča poganjanje B2B in B2C spletne prodaje preko skupne platforme.
   
 • Odoo je ERP rešitev, ki se povezuje z myPortal in Edinet sistemi in ki vam omogoča, da premaknete celotno vaše poslovanje na splet. Z uvedbo Odoo rešitve v vaše poslovanje lahko popolnoma avtomatizirate celoten prodajni cikel, vse od nabave izdelkov, do vodenja skladišč in zalog, do izdaje računov ter predračunov in evidentiranje plačil. Odoo vam omogoča tudi že kontiranje prodaje in prenos podatkov v vaše računovodstvo.
   
 • PayDeck je lastna rešitev za sprejemanje plačilnih sredstev v procesu spletne prodaje. V enem samem sistemu združujemo različne plačilne procesorje kot so Aktiva, Bankart, Paypal itd... tako na enem mestu spremljamo vse transakcije, ter hitro in enostavno ugotavljamo morebitne težave pri plačilih. To nam omogoča, da ujamemo čisto vsakega kupca v nakupnem procesu.
   
 • Uspešna spletna trgovina. Bodisi za prodajo kupcem ali poslovnim partnerjem, spletna trgovina je več kot nujna. Spletna trgovina mora biti prijazna tako uporabnikom, kot mobilnikom in tudi iskalnikom, opremljena mora biti z varnim sistemom za sprejemanje plačil (PayDeck) in omogočati rešitve za pospeševanje prodaje.

Pridobivanje kupcev

Ključen trenutek v spletni prodaji je proces pridobivanja kupcev na vašo spletno trgovino. Na Editorju vam pomagamo pripraviti sodobno prodajno strategijo, ki ustreza vašemu prodajnemu procesu pridobivanja in ohranjanja kupcev v vaši spletni trgovini:
 
 • Oblikovanje in programiranje sodobnih mailing predlog
 • Namestitev in konfiguracije Google Analytics orodja za spremljanje spletne obiskanosti
 • Vodenje Google Adwords in Facebook ads oglaševalskih kampanj
 • Tehnična optimizacija za iskalnike
 • Pomoč pri izgradnji sodobnega CRM sistema negovanja kupcev

Uporabniška izkušnja in design

Vsak kupec je pomemben, zato se vse začne pri snovanju uporabniške izkušnje, ki je vezana na specifike vaše branže in artiklov, ki jih želite prodajati. Pomembno je razumevanje, kako se obiskovalci vedejo na vaši spletni trgovini, kaj pričakujejo, kje so sprožilci v nakupnem procesu in, nenazadnje, kako narediti prodajni kanal na katerega se kupci vračajo. To dosegamo s pomočjo primernih oblikovnih in uporabniških pristopov, ki imajo trdne temelje v analitiki vaših kupcev. Nič kar počnemo ni samo sebi namen; vsak grafični element, vsak prodajni nagovor, vsaka ikona ima svoje mesto z razlogom. Design je vedno podrejen cilju prodaje.

Dovolite nam, da skupaj izberemo najprimernejšo
strategijo spletne prodaje za vaše produkte.

Stopite v stik z nami:

...

Lahko nam tudi pišete na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#
ali nas pokličete na 082 001 770.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene