Dinamični spletni portali


Osnova za nove poslovne modele so postali spletni portali, ki so s svojim napredkom nadomestili dosedanje enostavne spletne predstavitve. S svojim znanjem smo v preteklih letih sodelovali pri postavitvi in izdelavi mnogih, na svojih področjih vodilnih spletnih portalih.
Postavitev sodobnega spletnega portala ni enostavna naloga, v preteklih letih pa smo se že večkrat izkazali z izdelavo privlačnih in sodobnih spletnih portalov. V tem primeru ne gre zgolj za spletne strani, ampak za sisteme, ki temeljijo na podatkovnih zbirkah tisočih vsebin, upravljanju registracij uporabnikov in še mnogo več.

Sodobni spletni portali slonijo na principih, ki jih danes označujemo kot Splet 2.0 ( Web 2.0 ). Na Editorju smo razvili lastne tehnološke rešitve, ki omogočajo izgradnjo obsežnih spletnih skupnosti in portalov v relativno kratkem času. Vse vidike izdelave sodobnih spletnih portalov - od oblikovanja, programiranja in optimizacije za iskalnike do vnosa vsebin - lahko pokrivamo z lastno ekipo strokovnjakov.


Preverite primer sodobnega spletnega portala - skupnosti za nakup in prodajo ročnih izdelkov Unikaten.si, ki se je uvrstil tudi med finaliste za najboljše spletne projekte Netko 2015!

unikaten 2


Za več informacij in ponudbo izpolnite obrazec:

...

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene