B2B poslovni sistem EDINET za podjetje LIVE d.o.o.


B2B sistem naročanja nahrbtnikov TARGET in pisarniških pripomočkov

Naročnik:

Live d.o.o. je največji proizvajalec šolskih nahrbtnikov v Sloveniji in eno izmed vodilnih v Evropi in Balkanu. Poleg lastne blagoven znamke TARGET je podjetje uradni zastopnik za številne svetovne blagovne znamke kot so Hello Kity, Barbie, Fila in druge.

Izziv:

Načrtovanje in izdelava B2B sistema za naročanje izdelkov z večjezično podporo in integriranim ERP sistemom PANTHEON. Zahteve naročnika so med drugim zajemale prilagodljivo navigacijo glede na pravice uporabnikov, omogočanje naročanja s skritimi cenami za uporabnike brez dovoljenja vpogleda v pogodbene cenike, dodajanje pdf certifikatov na nivoju izdelkov, finančno katrico na vpogled prodajnim agentom in spletni katalog izdelkov.

Rešitev:

Na osnovi EDINET platforme smo v Editorju pripravili po meri izdelano spletno B2B aplikacijo za pregledovanje in naročanje izdelkov prilagojeno končnemu uporabniku. Poleg osnovnih funkcionalnosti smo za LIVE izdelali napredni sistem obveščanja kupcev in njihovih nadrejenih, prodajnih agentov in oddelka za odpremo naročil. Spletna aplikacije je prilagojena za delovanje na mobilnih napravah in tako omogoča maksimalno fleksibilnost tako agentom kot njihovim kupcem.

Digitalizirajte vašo veleprodajo! 

Preverite, kaj vse vam omogoča EDINET B2B >

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene