Postavitev napredne spletne trgovine Kozmetika Erborian


Napredna spletna trgovina postavljena na platformi GO.Shop z integracijo ERP sistema in orodji za pospeševanje prodaje.

NAROČNIK

Erborian je živahna, dinamična kozmetična blagovna znamka, ki izvira iz Koreje. Njen avantgardni značaj je znan po odličnih teksturah in hibridnih izdelkih za obraz, ki kombinirajo nego in make-up. Ti izdelki so  spremenili lepotne rituale aktivnih sodobnih žensk . Erborianove ekskluzivne formule so razvite v seulskem laboratoriju z uporabo najboljše, najnaprednejše, izvirne in vizionarske tehnologije. Erborianov cilj je jasen: aktivirati kožo, da postane popolna.

IZZIV

Postaviti lokalizirano spletno trgovino, ki odraža živahno podobo in visoko kakovost blagovne znamke, prav tako pa omogoča številne možnosti pospeševanja prodaje in rešitve za merjenje rezultatov marketinških aktivnosti. Spletna trgovina potrebuje avtomatsko sledenje naročil in avtomatsko razbremenjevanje zalog.

 • rešitev za aktualnost zalog in sledenje naročil
 • možnost prijave preko družabnih omrežij
 • možnost promocijskih kod
 • avtomatizirani predračuni
 • možnost plačila z elektronskimi plačilnimi sredstvi
 • možnost oddaje mnenja izdelkov
 • napredna pravila v košarici izdelkov

studija primera slika erborian 01

REŠITEV

Poleg izvedbe spletne trgovine GO.Shop z vsemi moduli, smo pripravili še druge rešitve, ki lajšajo poslovanje, pospešujejo prodajo in nagrajujejo kupce.

 • Generiranje poljubnih seznamov  izdelkov
Posamezne izdelke lahko na podlagi značk (tags) poljubno združujemo v raznovrstne sezname, ki omogočajo še barvno individualizacijo.

 • Napredna pravila v košarici
Znotraj košarice smo izvedli številna napredna pravila, ki nagrajujejo kupce:
 • V seštevku v košarici se za določene prage šteje akcijsko ceno, če jo izdelek ima.
 • V primeru, da uporabnik unovči PROMO kodo, katere popust je višji od popusta, ki ga nudi akcija, se upošteva višji popust, tisti, ki je najbolj ugoden za uporabnika
 • Darila ob nakupu nad določeno vrednost košarice
 • Ob določeni vrednosti košarice možnost izbire izdelka po znižani ceni

 • Integracija z ERP rešitvijo
Dvosmerna integracija s programom SAOP omogoča ažurno posodabljanje zalog in enostavno slednje naročilom, opravljenih v spletni trgovini, znotraj programa ERP.

REZULTATI

Skupaj z naročnikom smo postavili napredno in sodobno spletno trgovino, ki izkorišča orodja za pospeševanje prodaje in nagrajevanja kupcev za ustvarjanje zvestobe blagovni znamki, vračilo kupcev in veča prepoznavnost blagovne znamke v lokalnem okolju.

Spletna trgovina je v kriznih časih postala nenadomestljivo prodajno orodje v luči omejitev gibanja in nakupovanja v trgovinah.
 

Želite tudi vi prodati več?

Tudi vam lahko pomagamo do večje spletne prodaje! Izpolnite spodnji obrazec ali nam pošljite sporočilo na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#!


...

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene