SURF B2B poslovni sistem Sconnect


Sodobna B2B prodaja higienskih pripomočkov

Naročnik:

Podjetje Surf je eden izmed vodilnih ponudnikov higienskih izdelkov za poslovne uporabnike v Sloveniji. Dnevno sprejemajo velike količine naročil različnih poslovnih partnerjev. Ker je nabor izdelkov zelo obširen so potrebovali sistem preko katerega lahko svoje kupce izobražujejo o izdelkih in informirano sledijo naročilom, reklamacijam, ponudbam in vse omenjeno izvajajo na mobilnih napravah.

Izziv:

Izdelava mobilnega b2b poslovnega sistema, ki bo omogočal naročanje izdelkov komercialistom in poslovnim partnerjem na enostaven in pregleden način z dodatno funkcionalnostjo prikazovanja posameznega izdelka s fotografijo, opisom in pdf datotekami.

Rešitev:

Z uporabo EDI povezljivosti smo v sodelovanju s SAOP povezali njihov ERP sistem z EDINET mobilno platformo. Prenos podatkov poteka v obe smeri. EDINET intervalno pobira ključne informacije o poslovnih subjektih, njihovem ceniku, izdelkih in druge informacije, ki so na voljo v ERP. Obratno pa zapisuje opravljena naročila naravnost v ERP. Poleg osnovne povezljivosti EDINET tudi elektronsko obvešča kupce o stanju njihovih naročil in tudi povezane skrbnike-agente SURF. Ključno je to, da sedaj lahko njihovi kupci opravijo naročila kadarkoli in kjerkoli ter imajo vpogled v njihove pogodbene cene, zgodovino naročil in odprte ponudbe.


Digitalizirajte vašo veleprodajo! 

Preverite, kaj vse vam omogoča EDINET B2B >

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene