Subvencija za e-poslovanje malih in srednjih podjetij


Izkoristite razpis za NEPOVRATNA SREDSTVA za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja malih in srednjih podjetij v mednarodnem poslovanju.
Obveščamo vas, da so na voljo nepovratna sredstva za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja malih in srednjih podjetij v obdobju 2017 - 2018 v okviru Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije.

Namen in cilj javnega razpisa 


Namen javnega razpisa je preko sofinanciranja upravičenih stroškov vzpostavitve ali nadgradnje elektronskega poslovanja podpreti MSP, ki lahko s prevzemom elektronskega načina poslovanja lažje vstopajo v globalne verige vrednosti in na nove trge, povečajo mednarodno konkurenčnost njihovega poslovanja, izboljšajo in pospešijo interakcijo s poslovnimi partnerji v tujini, učinkoviteje pošiljajo in zbirajo informacije ter izboljšajo odnose v celotni dobavni verigi.

Cilj javnega razpisa z vidika Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike je z vzpostavitvijo ali nadgradnjo elektronskega poslovanja izboljšati možnosti MSP pri vstopu oziroma širitvi poslovanja na tuje trge in tako povečati njihovo mednarodno konkurenčnost.

Višina sofinanciranja in sredstva na voljo


Razmerje med namenskimi sredstvi EU za kohezijsko politiko in slovenske udeležbe za sofinanciranje operacij je za programsko območje Kohezijska regija zahodna Slovenija: 70 % EU : 30 % SLO in za programsko območje Kohezijska regija vzhodna Slovenija: 75 % EU : 25 % SLO.
Sredstva slovenske udeležbe za financiranje operacije predstavljajo lastna sredstva upravičenca.

Okvirna skupna višina sredstev, ki so na razpolago za izvedbo predmetnega javnega razpisa, znaša največ do 2.500.000,00 EUR. Sofinanciranje v okviru javnega razpisa bo potekalo na osnovi priglašene sheme de minimis pomoči »Program izvajanja finančnih spodbud MGRT – de minimis. Dodeljena sredstva za sofinanciranje posamezne operacije ne morejo biti nižja od 5.000,00 EUR in ne višja od 30.000,00 EUR. 

Več informacij o razpisu in razpisna dokumentacija sta na voljo tukaj:

Rok za oddajo vlog je 02.10.2017.

Nadgradite svoje mednarodno poslovanje z nami


Zaupajte nam vaše želje, mi pa uredimo vse potrebno! Pomagamo vam lahko pri vzpostavitvi in nadgradnji vašega e-poslovanja, prav tako vam pomagamo pri pripravi dokumentacije za razpis.


Primer izračuna spletne trgovine na ključ GO.Shop GIGANT:

  • redna cena spletne strani z 1 tujim jezikom = 5.379,00 €
  • integracija z ERP sistemom Pantheon / Saop = 1.290,00 €
  • skupaj = 6.669,00 €
  • 70% subvencije = - 4.668,30 €
  • 30% vaša udeležba za plačilo = 2.000,70 €

Preveri, kaj vsebuje in omogoča spletna trgovina na ključ GO.Shop, na voljo 2 različici Grand in Gigant! >KONFERENCA SPODBUDIMO DIGITALIZACIJO 

Konferenca o spodbudah za e-poslovanje in digitalizacijo malega gospodarstva


GZS organizira v četrtek 6. septembra OKROGLO MIZO na temo digitalizacije poslovanja. 
Med gosti bo tudi direktor Editorja Tomaž Jug.
Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava.

Več informacij in prijava na dogodek > Imate posebne želje glede digitalizacije vašega poslovanja? 
Kontaktirajte nas za ponudbo po meri in možnost subvencije!

KONTAKTIRAJ NAS ZA VEČ INFORMACIJ!


Za dodatna pojasnila glede razpisa in prijave prosimo kontaktirajte:

email: #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM#
telefon: 082 001 770

...

 

Kristina Jug

Vodja marketinga
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene