Na pomoč, Google me ne najde!


Ste že kdaj poguglali svoje podjetje? Ste bili z rezultati zadetkov iskanja zadovoljni?
Vplivanje na rezultate zadetkov je prava ČAROVNIJA. Kako rangiramo na iskalnikih, kako se predstavljamo in koliko ljudi dejansko NAJDE našo spletno stran je rezultat kombinacije kompleksnih aktivnosti, ki jih izvajamo spletni strokovnjaki.

Niste zadovoljni s svojimi rezultati?


Dobra novica! Rezultate zadetkov v iskalniku lahko izboljšamo, da postanete zares VIDNI!

Vsi želimo, da se naše podjetje pojavlja na TOP pozicijah. Vendar je konkurenca za te pozicije ostra! Ali se boste na prvem mestu pojavili VI ali VAŠA KONKURENCA je odvisno od tega, kdo vloži več truda!

Nikar ne dovolite, da vas konkurenca prehiti!

Pošljite nam email sporočilo na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM# ali pokličite na 082 001 793 in skupaj bomo našli optimalno rešitev za izboljšanje vaših rezultatov!


Na zadetke v iskalniku lahko vplivamo na 2 načina:

1. preko SEO optimizacije spletne strani na glavne ključne besede za boljše rangiranje organskih zadetkov (kar je dolgotrajen proces)

ali

2. z oglaševanjem Google Adwords, ki prinese TAKOJŠNJE rezultate: večji obisk spletne strani, večja VIDNOST vašega podjetja, večja možnost konverzij in posledično lahko večja prodaja!


Kaj še čakate? :)

Pišite nam na #EM#696f646c4460626e7c6678257f64#EM# ali nas pokličite na 082 001 793 za več informacij in informativno ponudbo!

Postanite VIDNI na Googlu TAKOJ!Za izvajanje Google oglaševanja imamo pridobljen Adwords Certifikat in smo član Google Partner programa.

Kristina Jug

Vodja marketinga
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene