Vaša nova spletna trgovina


Izberite enega od 3 paketov trgovine in prodajajte na spletu!
Spletna trgovina sodi med sodobne prodajne poti in je postala nepogrešljiv sestavni del vsakdanje prodaje. Spletna trgovina vam omogoča globalno prodajo z minimalnimi stroški, kar vam omogoča konkurenčnejše cene in večji dobiček v primerjavi s klasično trgovino. 

Danes lahko dobite spletno trgovino še ugodneje! Preverite naše pakete spletnih trgovin z vnaprej pripravljenimi rešitvami za optimalno delovanje vaše trgovine in z unikatno grafično podobo, pripravljeno po vaših oblikovnih smernicah!


Preverite naše referenčne projekte, oddajte svoje povpraševanje in vstopite v čudoviti svet spletne prodaje!

V kolikor se vaše želje razlikujejo od navedene ponudbe ali želite izvedeti več o spletnih trgovinah in možnostih, ki jih nudimo, nas pokličite na 082 001 790 ali oddajte svoje podatke in v kratkem vas bomo kontaktirali ter vam pripravili neobvezujočo ponudbo po meri, prilagojeno vašim potrebam in željam.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene