Za en dan smo zaprli vrata....


Editorjevci se radi podružimo, še posebej, ker smo sodelavci ločeni v dveh pisarnah kar 100 km narazen. Zato, pa tudi za spremembo od rutine, z veseljem izkoristimo dan, ko šef reče: v petek ne delamo!
Druženje zaposlenih izven delovnega okolja je izrednega pomena, saj se lahko sprostimo in, daleč od vsakodnevnih skrbi, drug drugega spoznamo iz drugačnega zornega kota. Prav tako pa v takih trenutkih rada pade kakšna nora ideja. Zato poskušamo tovrstne dneve organizirati vsaj enkrat letno, tradicionalno v prazničnem času (včasih pa nam uspe za dan pobegniti tudi v toplejših mesecih, ampak, nikomur povedat!).

Nazadnje smo izkoristili petek, ko je v Ljubljani kazalo krepko pod ničlo, zdrgnili smo led z jeklenih konjičkov in se odpeljali na sončni (in vetroven) Kras.

Editorjevci smo namreč dobršen del lanskega leta med drugim posvetili tudi svojevrstnemu projektu, ki smo ga vsi skupaj preverili ne samo na spletu, ampak tudi v živo: Park Škocjanske jame, edinstven naravni biser, ki je zaradi svoje posebnosti vpisan tudi na Unescov seznam svetovne dediščine. Naš izziv v tem letu je bil informatizacija Parka podprta z Odoo poslovno-informacijskem sistemom, prenova spletne strani in izvedba mobilne aplikacije (pa še kaj bi se našlo).

Prihod na Kras je bil sončen, a vetroven, burja je brila okoli vogalov, zato smo se hitro pogreli z jutranjo skodelico kave, nato pa se z vodičko in skupino premrzlih turistov hitro napotili v jamo, ki ima stalnih (pozimi prijetno toplih) 12°C.

editor psj 01

Še pred vhodom nas je čakalo testiranje naše rešitve za izdajo in unovčevanje vstopnic, prav tako pa smo med sprehodom po jami v živo testirali delovanje mobilne aplikacije za virtualni ogled, ki se preko kontrolnih točk v jami samodejno sproži in omogoča interaktivni ogled jam z audio vodiči v različnih jezikih. Aplikacijo si na pametni telefon lahko naložiš tukaj.

editor psj 02

Ob izhodu iz jame so bili želodčki že lačni, zato smo presekali dan s hitrim kosilom in domačim Mahničevim pivom, popoldan pa nadaljevali na toplem v kongresnem centru Pr Nanetovh, kjer so nas čakale igre za razgibanje možgančkov, že tradicionalni pregled preteklega poslovnega leta s strani našega direktorja in plani ter priložnosti za leto 2016. Včasih je bil pogovor poučen, včasih razgret, vedno pa produktiven, saj smo skupaj začrtali našo nadaljnjo poslovno pot.

editor psj 03

Kot se pri nas rado zgodi, takšen „pogovor“ hitro pohrusta minute in ure. Ni kaj, debata je bila zanimiva. Pr'Betanci so nas tako že nestrpno pričakovali s slastno domačo večerjo in kraškim vinom.

Dobra hrana in rujna kapljica sta nas nazadnje sprostila in skupaj smo dvignili kozarce in dobre volje nazdravili še enemu uspešnemu poslovnemu letu....

…. kar pa ne pomeni, da se naše delo že zaključi. V ognju imamo še veliko vročega železa ;) Spremljaj nas!

Kristina Jug

Vodja marketinga
vse zgodbe tega avtorja

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene