11 zgodb

 • Odoo Experience 2023 - Doživeti Odoo

  odoo experience 2023 1
  Med 8. in 10. novembrom 2023 je Bruselj Expo gostil konferenco Odoo Experience 2023, ki se je je udeležila tudi naša Odoo ekipa in se polna vtisov in elana vrnila z delovnega potovanja.
 • Za en dan smo zaprli vrata....

  izdelava spletnih strani
  Editorjevci se radi podružimo, še posebej, ker smo sodelavci ločeni v dveh pisarnah kar 100 km narazen. Zato, pa tudi za spremembo od rutine, z veseljem izkoristimo dan, ko šef reče: v petek ne delamo!
 • Spletna stran - ogledalo našega posla

  Dollarphotoclub 61448049 small
  Ali ste se kdaj vprašali, kako drugi dojemajo vaš posel in kako se predstavljate v javnosti? Ste s svojo podobo v celoti zadovoljni? Imate čedne vizitke z logotipom, skladne dopisne liste, račune in celo pisemske ovojnice. Kaj pa vaša spletna stran? Ali tudi ta celovito nadaljuje vaš nastop in vas ponosno predstavlja vašim kupcem?
 • Dobra prisotnost na spletu

  spletno poslovanje
  Ko pomislimo na spletno prisotnost podjetja, se marsikomu misel ustavi pri spletni strani. Splet pa je danes še veliko več, kot samo predstavitev podjetja. Spletni portali, družabna omrežja, videokanali, mobilni splet.... vse to ima potencial postati orodje naše komunikacije s kupci.
 • Mobilna pisarna za dinamično poslovanje

  spletno poslovanje
  Zagotovo je že vsak izmed nas nekoč med sedenjem v pisarni pomislil, kako bi bilo prijetno v tistem trenutku biti nekje drugje, četudi bi delali. Na topel pomladanski dan na klopi v parku, na deževen jesenski dan v kavarni s skodelico kapučina... skratka, da le ne sedimo vedno za eno in isto pisalno mizo! To je danes tudi možno - vzpostavimo si mobilno delovno okolje in delajmo od kjerkoli in kadarkoli!
 • Kako s spletno stranjo na tuje trge

  spletno poslovanje
  V času krize podjetniki iščemo nove načine prodaje in nova tržišča. Vstop na tuje trge je dandanes skorajda nujen, načinov, kako to lahko storimo, pa je več.
 • Načrtovanje za zadovoljstvo uporabnikov

  vsebinski marketing
  Sodobne informacijske tehnologije so postale nujen del naših vsakdanov, saj nam omogočajo plačevanje s kreditnimi karticami, hiter in ugoden pretok informacij, sodobno poslovanje in nas povezujejo preko omrežij (družabnih, gsm, tv,...). Vsakdo doživlja tehnologijo in njen napredek na sebi unikaten način. Zato imamo uporabniki svoja pričakovanja glede naše uporabniške izkušnje pri uporabi oz. delovanju naprav in sistemov, do najbolj preproste spletne strani.
 • Prodajajte izdelke na spletu

  spletna prodaja
  Splošna uporaba interneta strmo narašča, prav tako pa se vsako leto povečuje tudi delež opravljene prodaje po spletu. Tudi v Sloveniji imamo številne uspešne spletne trgovine (enaA, mimovrste,...), za prodajo preko spleta pa vam ni potrebno biti veliki. Dovolj je že en izdelek in kakovostno izdelana spletna trgovina.
 • Pravna ureditev spletne prisotnosti

  izdelava spletnih strani
  Ali veste, kateri so bistveni elementi vsake spletne strani? Kaj mora obsegati spletna trgovina, da so z njo inšpekcije zadovoljne? Kaj nas lahko doleti, če stvari nimamo urejenih? Kakšne omejitve veljajo glede zbiranja osebnih podatkov uporabnikov spletne strani?
 • Je optimizacija spletne strani res potrebna?

  seo optimizacija
  O optimizaciji za iskalnike je zadnje čase veliko govora. O trikih in nasvetih, o tem, kaj deluje in čemu se izogibati. In o spremembah, ki jih uvaja Google v svoj spletni iskalnik in ki bodo spremenile pravila dela. Pravila SEO optimizacije so živa, tako kot je živa panoga, ki se venomer spreminja.
 • Kako s Facebookom do večje prodaje?

  upravljanje facebook strani
  Imeti spletno stran ni več dovolj. Potrebno je iti tja, kjer so kupci – na Facebook! Facebook je družabno omrežje, ki šteje že preko 750 milijonov uporabnikov, od tega 670.000 v Sloveniji. Zaradi razširjenosti uporabe je postal tudi odlično orodje za oglaševanje na spletu, saj dosega veliko število ljudi.


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene